Spletni dogodek "SKUPAJ NAČRTUJEMO - PIANIFICHIAMO INSIEME"

Spoštovani,

vljudno vas vabimo 21. Oktobra 2020 ob 10:00 na spletni dogodek z naslovom "SKUPAJ NAČRTUJEMO - PIANIFICHIAMO INSIEME" projektov, ki so sofinancirani v okviru 2. Prednostne osi »Sodelovanje za nizkoogljične strategije in akcijski načrti«, programa Interreg V-A Italija-Slovenija 2014-2020 v okviru kapitalizacijskih in komunikacijskih aktivnosti (CAP&COM).

Na dogodek se lahko povežete preko platforme Zoom na naslednji povezavi: https://zoom.us/meeting/register/tJIlfuGhrjksHNKfVtDKBGIV4apcUdMfNKCT

Na spletnem dogodku, bodo predstavljene aktivnosti in rezultati projektov ENERGY CARE, LIGHTING SOLUTIONS, MOBITOUR, INTER BIKE II in CROSSMOBY ter izpostaviljena področja, kjer se na podlagi rezultatov projektov še kaže potreba po sodelovanju in nadaljnjem razvoju, glede na prihodnje programsko obdobje. Odlična priložnost za izmenjavo izkušenj in prispevek k razvoju programskega območja.

Dogodek je namenjen širši javnosti, še posebej pa potencialnim prijaviteljem v prihodnjem programskem obdobju oziroma ostalim deležnikom, ki jih te vsebine zanimajo.

Program dogodka najdete tu.

Prijazno vabljeni, da se nam pridružite!

Spletni piškotki

Spletno mesto park-skocjanske-jame.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (O piškotkih)