Prevozi ToyotaGo - Škocjanske jame, 2023

Dragi obiskovalci, obveščamo vas, da so na voljo prevozi ToyotaGO. Storitev je na voljo izključno z uporabo namenske aplikacije na pametnem telefonu (Android in iOS). Za plačevanje se uporablja kreditna / debetna kartica, ki se pred prvo uporabo doda / poveže v aplikacijo.

 

Storitev je na voljo od ponedeljka do petka med 6:00 in 20:00 uro. Območje prevozov je omejeno na občine Divača, Hrpelje – Kozina, Sežana in Komen, kar pomeni, da morata biti točka vstopa in izstopa znotraj teh štirih občin (aplikacija ne dovoli vnašati bolj oddaljenih naslovov).

 

Prevoze je potrebno rezervirati najmanj 90 minut ter največ 1 teden vnaprej. Rezervacijo prevoza je mogoče brezplačno preklicati do 90 minut pred predvidenim odhodom (v primeru kasnejšega preklica mora potnik plačati določeno vsoto). Ob rezervaciji prevoza uporabnik v aplikaciji prejme potrditveno QR kodo, ki jo ob vstopu v vozilo pokaže vozniku, kateri jo poskenira. Potnik lahko potrditveno kodo deli tudi z drugimi (npr. mama rezervira prevoz za družinskega člana, oz. uporabnik rezervira prevoz za skupino prijateljev).

 

Cenik velja za posameznega potnika (rezervacija je mogoča za največ 7 potnikov  hkrati) in glede na razdaljo po razredih:

do 2 km: 1,50 eur

do 5 km: 2,00 eur

do 10 km: 2,40 eur

do 15 km: 2,50 eur

do 20 km: 3,00 eur

do 25 km: 3,40 eur

25 in več km: 4,00 eur

 

Več informacij je na voljo na spletni strani: Toyota-GO ter Lokalno povezani s ToyotaGO!

Spletni piškotki

Spletno mesto park-skocjanske-jame.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (O piškotkih)