Predstavitev na turističnem sejmu Alpe Adria

Na največjem turističnem sejmu se je uspešno  predstavila destinacija Kras in Brkini, svojo ponudbo je poleg ostalih ponudnikov predstavil tudi Park Škocjanske jame. Zanimanje s strani obiskovalcev je bilo veliko, poleg prijetno urejenega razstavnega prostora, je zanimanje na stojnici pritegnila diplomantka Višje strokovne šole šolskega centra iz Sežane, ki je pred obiskovalci umetelno vihtela kamnoseško orodje in oblikovala kamnito skulpturo.

Izpostaviti je potrebno še predstavitev na predstavitvenem prostoru Turistične zveze Slovenije, ki je skupaj z Zavodom za gozdove Slovenije, organizirala predstavitev najboljših tematskih poti v Sloveniji za vseh 1o let ocenjevanja. Podeljeno je bilo priznanje Učni poti Škocjan, ki je sploh prva pot, ki je osvojila ta naslov. V okviru podelitve priznanja, je potekala tudi predstavitev tematske poti za obiskovalce sejma.

Avtor: Jana Martinčič

Avtor fotografij: Jana Martinčič, Jože Prah

Spletni piškotki

Spletno mesto park-skocjanske-jame.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (O piškotkih)