Obiščite Škocjanske jame, kraj z enim samim letnim časom

Spoštovani,

vabimo vas, da obiščete Škocjanske jame v zimskem času, ko je zrak v jami še bolj čist in svež, temperatura pa prijetnih 12 °C. V tem obdobju je voda v Reki običajno višja, tako da obiskovalec že od daleč sliši njeno mogočno šumenje v kanjonu.
   Za oglede med 1.1.2015 in 31.3.2015 smo za obiskovalce Škocjanskih jam pripravili sledeče ugodnosti:

1. Popust za družine: dodaten 20 % popust na osebo
(glede na status obiskovalca, poleg že uveljavljenega popusta za otroke. Velja za otroke od 6 do 18 let v spremstvu 1 ali 2 odraslih oseb. Ostali popusti, ki tu niso navedeni, se izključujejo).

2. Popust za najavljene skupine (velja za različna društva, klube, krožke): dodaten 30 % popust na vsako osebo v skupini, poleg skupinskega popusta
(velja za najavljene skupine s potrjeno rezervacijo, ki štejejo minimalno 21 oseb. Vsi ostali popusti, razen skupinskega, se izključujejo).

3. Popust za upokojence: dodaten 20 % popust na že veljaven popust za upokojence
(velja ob predložitvi ustreznega dokazila o statusu upokojenca in za osebe nad 65 let. Vsi ostali popusti, razen popusta za upokojence, se izključujejo).

Zgoraj našteti popusti veljajo v času trajanja akcije (od 1.1.2015 do 31.3.2015) in se obračunajo ob nakupu vstopnice. Po nakupu vstopnice in po zaključku akcije popustov ni več mogoče uveljaviti.

Dobrodošli!
 

Spletni piškotki

Spletno mesto park-skocjanske-jame.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (O piškotkih)