Mreža šol PŠJ prejela nagrado RS za izjemne dosežke

Z velikim veseljem sporočamo, da je Mreža šol Parka Škocjanske jame, ki že več kot 10 let deluje v okviru UNESCO programa Človek in biosfera (MAB), na slavnostni prireditvi na predvečer svetovnega dneva učiteljev, 4. 10. 2016, v Unionski dvorani, prejela nagrado Republike Slovenije za izjemne dosežke na področju osnovnega šolstva.

nagrada za solstvo 2016 DKJZPSJ 041016 (19)
slika 1: Ravnateljice Mreže šol PŠJ z direktorjem JZ PŠJ, koordinatorko in strokovnima sodelavkama programa MŠ PŠJ ter Minko Vičar iz Zavoda RS za šolstvo

V našem imenu jo je iz rok ministrice za izobraževanje, znanost in šport dr. Maje Makovec Brenčič ter predsednice odbora za podeljevanje nagrad prof. dr. Ljubice Marjanovič Umek, prejel direktor JZ PŠJ Stojan Ščuka.

a Nagrada RS za šolstvo 4 10 16 STA (3)
slika 2: Direktor JZ PŠJ prejema državno nagrado za šolstvo iz rok ministrice za izobraževanje, znanost in šport ter predsednice odbora za podeljevanje nagrad (foto: Tamino Petelinšek/STA)

Iskrene čestitke in zahvala vsem sodelujočim mentoricam in učencem OŠ Podgora, Kuteževo, OŠ Antona Žnideršiča, Ilirska Bistrica, OŠ Dragotina Ketteja, Ilirska Bistrica, OŠ dr. Bogomirja Magajne, Divača s podružnično šolo Vreme in COŠ Pinka Tomažiča, Trebče. Iskrena zahvala gre obenem ravnateljicam, ki nas pri tem delu podpirajo in nam stojijo ob strani ter vsem strokovnjakom, ki se z veseljem odzovete na naše klice k sodelovanju z nami. Na koncu pa še iskren poklon Društvu biologov Slovenije, ki je prepoznalo v našem delu nekaj, kar je vredno državnega priznanja in nas za to maja letos tudi predlagalo.

a Nagrada RS za šolstvo 4 10 16 STA (1)
slika 3: Od leve proti desni: sodelavki in prijateljici iz Zavoda RS za šolstvo, ravnateljice naše Mreže šol PŠJ, direktorica Urada RS za UNESCO, predsednik RS, direktor JZ PŠJ s sodelavkama (foto: Tamino Petelinšek/STA)

Spletni piškotki

Spletno mesto park-skocjanske-jame.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (O piškotkih)