Dan evropskega teritorialnega sodelovanja 2019

Program sodelovanja Interreg V-A Italija–Slovenija 2014-2020 Vas vabi na praznovanje Dneva evropskega teritorialnega sodelovanja 2019 s sloganom »ZAKAJ SI TUDI TI EVROPA«, ki bo potekalo v Parku Škocjanske jame v Matavunu v soboto 21. septembra 2019 od 10.00 ure dalje.

Dogodek se bo odvijal v Parku Škocjanske jame, ki je tudi s prispevkom evropskih sredstev razvijal dejavnosti in široko prepoznavnost. Možna bo brezplačna udeležba na različne aktivnosti povezane s parkom in okolico (obisk jame, izlet s kolesi, delavnice za otroke).
Vse predvidene aktivnosti, ki se bodo odvijale od 10:00 do 16.30 ure, so v celoti brezplačne za udeležence, ki se bodo predhodno prijavili na dogodek (do zapolnitve mest). Zagotovljeno bo tudi kosilo in avtobusni prevozi.

Več informacij o programu dogodka dobite v priloženi agendi, na spletni strani Programa www.ita-slo.eu in na spletnih straneh, www.eu-skladi.si in www.park-skocjanske-jame.si. Več informacij dobite tudi pri Skupnemu sekretariatu in na Slovenski info točki.


Predhodna prijava na dogodek je obvezna in je možna preko e-prijavnice do 15.9.2019 oz. do zapolnitve mest.

evropaa

Spletni piškotki

Spletno mesto park-skocjanske-jame.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (O piškotkih)