Najem dvorane

Promocijsko - kongresni center Pr Nanetovh Promocijsko - kongresni center Pr Nanetovh
Z željo približevanja pomena narave in kulturne dediščine ljudem, smo v parku Škocjanske jame, prenovili kulturni spomenik državnega pomena na št. 8 - »Pr Nanetovh«. Od 25. Novembra 2011 je naš nov promocijsko - kongresni center odprt za javnost.
Tukaj, kjer se zgodovina sreča s sedanjostjo in gradi prihodnost na temeljih vrednot in znanja, se plemeniti svetovna dediščina.


Prenovljen kulturni spomenik bivanjske dediščine odpira vrata manjšim kongresom, konferencam, seminarjem, usposabljanjem in drugim srečanjem, izobraževanjem, tematskim delavnicam, razstavam in najrazličnejšim dogodkom ne le na lokalni, ampak tudi na svetovni ravni. Namenjen je vsem generacijam na različnih področij s posebnim poudarkom na uresničevanju poslanstva parka in programov v katere je ta vključen.

Ponuja tudi knjižnico z arhivom, v kateri bo na voljo ohranjeno gradivo in knjige najdene v objektu pred obnovo, literatura, ki se navezuje na Park Škocjanske jame in klasični Kras, ter ostala literatura povezana z varstvom narave in kulturne dediščine v svetovnem merilu.
Promocijsko - kongresni center »Pr Nanetovh« ponuja priložnost za vzpostavitev sistema  izobraževanja za izvajanje mednarodnih konvencij na širšem območju JV Evrope in deluje kot izobraževalni in promocijski center Biosfernega območja Kras.  Predstavlja središče za zagon in izvajanje številnih obveznosti v sklopu UNESCO medvladnega programa MAB - Človek in biosfera, ki stremi k rabi svetovne mreže biosfernih območij kot laboratorijev za trajnostni razvoj, ter služi povezavi mokrišč svetovnega pomena Ramsarske konvencije.

Posebne priložnosti kot so protokolarni in drugi sprejemi, poroke in svečana obeleženja jubilejev, so nepozabni trenutki, ki jih boste lahko doživeli v naši hiši.

Ponujamo Vam tudi prostore v uporabo, saj želimo, da imajo naši udeleženci priložnost doživeti edinstveno okolje parka s hišo Pr Nanetovh.

Park Škocjanske jame, Slovenija Vas z veseljem vabi v prenovljen kulturni spomenik.

Spletni piškotki

Spletno mesto park-skocjanske-jame.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (O piškotkih)