Nakup vstopnic

PLAČILO S PLAČILNIMI KARTICAMI

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil, skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV kodi vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami, boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic. 
Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in Mastercard. Spodaj prikazani blagovniznamki Verified by Visa in Mastercard SecureCode omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. V Sloveniji so storitvi Verified by Visa in Mastercard SecureCode podprle banke sistema Activa (več informacij najdete na spletni strani www.activa.si). 
Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne. 

Plačujete lahko z: 

Maestro kartico

E-nakupovanje z Maestro kartico (http://www.activa.si/kartice.asp) je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo MasterCard SecureCode.
Vse Maestro kartice sistema Activa (pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini. Več o tem na http://www.activa.si/novica.asp?ID=35

Mastercard kartico

Kartico mora imetnik sam registrirati preko strani: http://www.activa.si/pametnaKartica/securecode.asp

Visa, Visa-Electron kartico

Kartico mora imetnik sam registrirati preko strani: http://www.activa.si/pametnaKartica/vbv.asp

Spletni piškotki

Spletno mesto park-skocjanske-jame.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Prosimo označite, za katere dovolite hranjenje (O piškotkih)