Obiščite Škocjanske jame, kraj z enim samim letnim časom

Spoštovani,

vabimo vas, da obiščete Škocjanske jame v zimskem času, ko je zrak v jami še bolj čist in svež, temperatura pa prijetnih 12 °C. V tem obdobju je voda v Reki običajno višja, tako da obiskovalec že od daleč sliši njeno mogočno šumenje v kanjonu.
   Za oglede med 1.1.2015 in 31.3.2015 smo za obiskovalce Škocjanskih jam pripravili sledeče ugodnosti:

1. Popust za družine: dodaten 20 % popust na osebo
(glede na status obiskovalca, poleg že uveljavljenega popusta za otroke. Velja za otroke od 6 do 18 let v spremstvu 1 ali 2 odraslih oseb. Ostali popusti, ki tu niso navedeni, se izključujejo).

2. Popust za najavljene skupine (velja za različna društva, klube, krožke): dodaten 30 % popust na vsako osebo v skupini, poleg skupinskega popusta
(velja za najavljene skupine s potrjeno rezervacijo, ki štejejo minimalno 21 oseb. Vsi ostali popusti, razen skupinskega, se izključujejo).

3. Popust za upokojence: dodaten 20 % popust na že veljaven popust za upokojence
(velja ob predložitvi ustreznega dokazila o statusu upokojenca in za osebe nad 65 let. Vsi ostali popusti, razen popusta za upokojence, se izključujejo).

Zgoraj našteti popusti veljajo v času trajanja akcije (od 1.1.2015 do 31.3.2015) in se obračunajo ob nakupu vstopnice. Po nakupu vstopnice in po zaključku akcije popustov ni več mogoče uveljaviti.

Dobrodošli!